İZMİR / BUCA - 80.Yıl Betontaş İlkokulu

.... .
İZKENT MAH. 1311 SK. NO 2 BUCAİZMİR
Vizyon
VİZYONUMUZ Öğrencilerimizin, tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan, ülkesini ve milletini seven, başarılı, mutlu, çevreci bireyler yetiştirmektir.
Misyon
MİSYONUMUZ Öğrencilerimizin; zihinsel, duygusal, bedensel potansiyellerini tüm insanlık için sağlıklı kullanabilen, demokratik, çağdaş, laik eğitim hizmetleri sunmaktır.
Başarılar
OKULLAR ARASI YARIŞMALARDA 2016 YILINDA HALAT ÇEKMEDE İL BİRİNCİLİĞİ BUCA BELEDİYESİ CUMHURİYET BAYRAMI KONULU RESİM YARIŞMASINDA İLÇE BİRİNCİLİĞİ (ECRİN TUNCER-2017) BUCA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 24 KASIM ÖĞRETENLER GÜNÜ KONULU RESİM YARIŞMASINDA 2. LİK ÖDÜLÜ (YAREN UÇARSU-2017) MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI HARİTALARI SEVİYORUM RESİM YARIŞMASINDA TEŞEKKÜR BELGESİ.(2017) İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ CANLI RESİM YARIŞMASINDA 2. LİK ÖDÜLÜ (ÖYKÜ TUNÇ-2017) İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN ORMAN CANDIR KONULU RESİM YARIŞMASINDA 3. LÜK ÖDÜLÜ (YAREN UÇARSU-2017) İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ PENCEREMDEN CUMHURİYET KONULU RESİM YARIŞMASINDA 2. LİK ÖDÜLÜ (2017) DENİZ TİCARET ODASI DENİZDE EĞLENCE KONULU RESİM YARIŞMASINDA SERGİLEMEYE DEĞER ÖDÜLÜ.(2017) YAŞAR ÜNİVERSİTESİNİN DÜZENLEDİĞİ BİLİM HERKESİ BİRLEŞTİRİR KONULU RESİM YARIŞMASINDA SERGİLENMEYE DEĞER ÖDÜLÜ.
Kalorifer (DOĞALGAZ)
Ulaşım
Okulumuza ulaşım için kullanabileceğiniz otobüsler : izkent ve evka1 hat otobüsleri
Yerleşim Yeri
80.Yıl Betontaş İlkokulu Karanfil Mh., 1106 Sokak No: 15/1 35390 Evka1 Buca/İzmir Türkiye
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
konak ilçesine uzaklığımız 9 km dir. Buca ilçesi Heykel meydanından 2 km uzaklıktadır.
HALK EĞİTİM DESTEKLİ SPOR VE HALK OYUNLARI KURSLARI.